Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Μάνος Δασκαλάκης: Επανεμφάνιση με δάκρυα και «βόμβες» για την Ρούλα Πισπιρίγκου μπροστά στην κάμερα

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο πατέρας των τριών παιδιών στον Πέτρο Κουσουλό.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στο δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο ereportaz, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναφέρεται αναλυτικά στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας και στα απανωτά επεισόδια που την οδήγησαν στον θάνατο.

Ο ίδιος είπε ότι θέλει να μάθει πως προμηθεύτηκε η προσωρινά κρατούμενη την κεταμίνη εφόσον αποδεδειγμένα δεν υπάρχει καν στο νοσοκομείο Παίδων.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στο τέλος της συνέντευξης μίλησε για το μεγαλύτερο λάθος της ζωή του. «Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα! Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…» δήλωσε.

«Θα πω κάτι που με πείραξε από την αρχή. Να μην κρίνει ο κόσμος απ’ ό,τι ακούει και απ’ ό,τι βλέπει. Και να δίνουν τη μεγαλύτερη προσοχή που μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους. Γιατί εγώ πίστευα ότι κάθε στιγμή με τα παιδιά μου είναι η τελευταία, με αυτά που μου έχουν συμβεί από τη Μαλένα και μετά. Ζούσα την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία μαζί τους. Γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει και αύριο – μεθαύριο μπορεί να μην υπάρχω εγώ. Να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους κάθε βράδυ πριν κοιμηθούνε. Να τα αγκαλιάζουν συνέχεια. Και να περνάνε όση μπορούν μαζί τους που δεν πρόλαβα να περάσω εγώ. Και ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα που έχω κάνει στη ζωή μου…», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.