Site icon Hallocy

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα το βράδυ της Δευτέρας, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, και πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατούνταν τις τελευταίες ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τις πρώτες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού θα τις περάσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα είναι σε απομόνωση, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της.

Και αυτό γιατί υπάρχει ο φόβος κάποιας επίθεσης από τις συγκρατούμενες της, καθώς η πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα φαίνεται ότι έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η 33χρονη κατηγορούμενη αρνείται στο σύνολό της την κατηγορία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αναφέροντας ότι ουδέποτε επιδίωξε, επιθύμησε ή προκάλεσε το θάνατο της 9χρονης κόρης της, η οποία όπως λέει χαρακτηριστικά ήταν και η μεγάλη της αδυναμία και η απώλεια της οποίας όπως τονίζει διατάραξε την ενότητα της οικογένειας της, που διέμενε στην Πάτρα, με την υπόθεση να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πηγή: Newsit

Exit mobile version