Site icon Hallocy

Χείμαρρος on air ο Νίκος Μουτσινάς για την υπόθεση της Πάτρας & τα νούμερα τηλεθέασης: “Το ΕΣΡ που είναι; Ας ξυπνήσει. Δεν γίνεται να δίνεις πρόστιμο στο Bachelor και να μη δίνεις… γενικότερα”

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά στον αέρα του “Καλό Μεσημεράκι” για την υπόθεση της Πάτρας και τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών που ασχολούνται

Το δικό του δημόσιο ξέσπασμα έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το “Καλό Μεσημεράκι” για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Σε μια πρωτοφανή έκρηξη του on air ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τόνισε για την ενασχόληση των εκπομπών με το συγκεκριμένο θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο: “Το ΕΣΡ που είναι; Ας ξυπνήσει. Θέλω να μιλήσω, θα σκάσω! Δεν γίνεται. Συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα με την Πάτρα και ξαφνικά έχει γίνει σήριαλ. Γιατί να μαθαίνουμε πράγματα που δεν βοηθάνε πουθενά ούτε στη ζωή μας, ούτε στην έρευνα; Έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Όλες οι εκπομπές από το πρωί ως το βράδυ ασχολούνται με το τι νύχι έχει η Ρούλα και πόσο έκανε ο τάφος. Δηλαδή αδιανόητα. Παίζουν αποσπάσματα από τα παιδάκια που ήταν τα γενέθλιά τους. Δεν είναι προσωπικό σε κανέναν και είναι προς όλους. Αφήστε και τις ψυχές να ησυχάσουν με δυο λόγια. Πάτε κι ανάψτε όλοι από ένα κεράκι για τα παιδιά που φύγανε και σταματήστε να ασχολείστε με το τι έγινε πριν φύγουν, με όποιο τρόπο φύγανε”.

Συμπλήρωσε: “Άμα δεν έχουμε πια εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πρέπει όλες οι εκπομπές να συνταχθούν για να δώσουν στοιχεία, εκεί έχουμε χοντρό πρόβλημα και να λύσουμε αλλιώς. Δεν μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά. Θεωρώ ότι είναι παραπανίσιο και ότι ξαφνικά έχει μετατραπεί σε ένα σήριαλ καθημερινό και δεν καταλαβαίνει κι ο κόσμος ότι μας επηρεάζει αυτό. Μη μπαίνετε μέσα σε αυτό, σας επηρεάζει και δεν βοηθάει και πουθενά”.

Δικαιολογώντας το ξέσπασμά του πρόσθεσε: “Έσκασα κάπως. Συγγνώμη που το λέω αλλά δεν γίνεται. Δεν γίνεται να δίνεις πρόστιμο στο Bachelor και να μη δίνεις πρόστιμο γενικότερα. Σταματήστε να λέτε το manual. Τι έπρεπε να κάνει για να μην την πιάσουν και τι έπρεπε να κάνει ο επόμενος. Βλέπουν και μικρά παιδιά θα φοβηθούν ότι θα τα σκοτώσουν οι γονείς τους. Σταματήστε. Πάρτε και τα παιδιά από την τηλεόραση γενικά. Δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί να δημιουργήσεις. Ρε φίλε έχουμε τρελαθεί. Να μην μετράνε τα νούμερα σε αυτές τις εκπομπές. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή με τα νούμερα είναι ότι αναγκάζετε κάθε εκπομπή να το κάνει και λίγο παραπάνω και λίγο πιο αυτό, και λίγο, και λίγο, και λίγο. Παθαίνουν τρέλα. Να μην μετριούνται. Μπράβο τους. Ας το κάνουν χωρίς νούμερα. Δεν είναι να δούμε ποια εκπομπή βγήκε πρώτη γιατί είχε αυτό της μάνας και του παιδιού. Δεν χρειάζεται. Αφήστε το, μη μετράτε τα νούμερα. Αφού επιλέγουν αυτές οι εκπομπές να το κάνουν, ας το κάνουν. Μη το βάζετε όμως σε έναν ανταγωνισμό γιατί την επόμενη μέρα το βλέπουν και λένε τι έβαλαν αυτοί και πήγαν καλύτερα. Α είχαν τον ξάδερφο, τέλεια, πάμε να δείξουμε που θα είναι οι τάφοι και που θα γίνει η αλλαγή του τάφου. Δεν αφορά κανέναν. Αφήστε λίγο τις ψυχές ήσυχες. Αυτό. Τόσο απλό”.

Κλείνοντας, είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς δείχνοντας τον εαυτό του: “Και αυτό ήταν ψυχαγωγία. Ευχαριστώ!”.

Δες το απόσπασμα!

Exit mobile version