Τρίτη, 17 Μαΐου

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Πριν ασχοληθώ με την υπόθεση, ήμουν πεπεισμένος ότι έχει τελέσει την πράξη»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αίτηση αποφυλάκισης, το διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη και τις αμφιβολίες που έχει, διαβάζοντας τη δικογραφία ότι η πελάτισσά του έχει τελέσει την αποτρόπαια πράξη για την οποία κατηγορείται.

«Ισχύει η είδηση ότι θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης διότι έχουν τεθεί κάποια ερωτήματα διά της απολογίας της, τα οποία χρειάζονται απάντηση από ειδικούς επιστήμονες. Τα ξέρετε, υποθέτω. Έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί. Η επιστημονική έρευνα θα κρατήσει σίγουρα κάποιο χρονικό διάστημα και αυτό που η ίδια λέει είναι ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, εφόσον θα πρέπει να περιμένουμε απάντηση από τους ειδικούς επιστήμονες. Η απάντηση αυτή μπορεί να είναι δικαίωση για την ίδια και γι’ αυτό ζητά να είναι ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να δοθούν αυτές οι απαντήσεις ούτως ώστε να δούμε τι έχει συμβεί και να διαλευκανθεί η υπόθεση» ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Απογοητευμένη από τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη

Ακόμα, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απογοητευμένη από τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη. «Μέσα στο διάστημα των τριών χρόνων που συνέβησαν αυτές οι συμφορές στο ζευγάρι, ο σύζυγος ήταν ο πρώτος που δήλωνε τη σιγουριά του και ότι η σύζυγός του δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα περιστατικά. Δε μπορεί να δικαιολογήσει τη μεταστροφή της συμπεριφοράς του που έγινε μόλις η ίδια βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα του κρατητηρίου».

Όπως είπε ο συνήγορος της 33χρονης ξανά, η Ρούλα Πισπιρίγκου του ζήτησε να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου, ωστόσο η συζήτηση αυτή σταμάτησε ανάμεσά τους λόγω της πολύωρης απολογίας. «Το ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνά της, τής στοίχισε ψυχολογικά» πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Αγαπάει τον άνδρα της»

«Αγαπάει τον άνδρα της. Η εκτίμησή μου η προσωπική είναι αυτή. Τα παιδιά της δηλώνει ότι τα αγαπούσε και αρνείται την κατηγορία από την πρώτη στιγμή και λέει ότι είναι μία μητέρα που έχασε τα τρία της παιδιά και σαν επίλογος όλων αυτών βρέθηκε να στερείται την προσωπική της ελευθερία» δήλωσε λίγο αργότερα ο συνήγορος υπεράσπισής της στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η… αδόκιμη ερώτηση από τον Γιώργο Λιάγκα

Όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ρώτησε τον κ. Παπαδόπουλο για το αν έχει πειστεί για την αθωότητα της πελάτισσάς του, εκείνος απάντησε πως «πριν ασχοληθώ με την υπόθεση, ακούγοντας όσα μεταδίδονται στα Μέσα, ήμουν πεπεισμένος 100% ότι έχει τελεστεί η πράξη. Όταν διάβασα τη δικογραφία και γνώρισα από κοντά τη κα Πισπιρίγκου έχω πάμπολλες αμφιβολίες για το αν έχει τελεστεί η πράξη από την ίδια».

Διαβάστε επίσης