Παρασκευή, 20 Μαΐου

Πάτρα: Η Ίριδα το «κλειδί» για περαιτέρω έρευνες – Έρχεται νέα σύλληψη για τον θάνατο του κοριτσιού

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο όλες τις εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου του 2021 θα αποτελέσει κλειδί στις έρευνες καθώς, σε περίπτωση που αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια καθώς θα σημάνει τσουνάμι εξελίξεων.

Να σημειωθεί πως το βράδυ που πέθανε η Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, παρών ήταν τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και στενή συγγενής της. Μάλιστα στα περίπτωση που ο θάνατος αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια και η κατηγορούμενη τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη στάση και την ίδια στάση τηρήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, αστυνομικοί σημειώνουν πως θα ασκηθεί δίωξη από κοινού για ανθρωποκτονία.

Κάτι που θα ασκήσει πίεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου αφού με την ίδια κατηγορία μπορεί να προφυλακιστεί και το συγγενικό της πρόσωπο.

Σχετικά με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, γνωστοί της άτυχης γυναίκας υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι η ηλικιωμένη πέθανε μια μέρα πριν τον θάνατό της.

Όταν είδαν το πιστοποιητικό θανάτου μπήκαν σε υποψίες, ενώ, όπως έγινε γνωστό, τα τελευταία 24ωρα πριν η γυναίκα εισαχθεί στο νοσοκομείο και καταλήξει, η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πάει χυμούς και ροφήματα.

 

Διαβάστε επίσης