Τετάρτη, 18 Μαΐου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε εξωσυζυγική σχέση – Αποκάλυψη «βόμβα» από το Πρωινό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Το πρωί της Τετάρτης 6/4, στο Πρωινό, η Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε εξωσυζυγική σχέση. Πρόκειται για την περίοδο που η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη μπήκε πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

«Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση.

Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο», σημείωσε η Κέλλυ Χεινοπώρου η οποία, όπως είπε, επιβεβαίωσε το εν λόγω ρεπορτάζ, από δύο πηγές!

Διαβάστε επίσης