Site icon Hallocy

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε μια νέα αποκάλυψη που θα συζητηθεί

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επανέρχεται στο απόλυτο «θρίλερ» με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και επικεντρώνεται στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δίνει και σήμερα ραντεβού στις 16.00 στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega και προαναγγέλλει μια νέα αποκάλυψη για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα που αναμένεται να συζητηθεί.

Ο αστυνομικός συντάκτης επικεντρώνεται στην Ρούλα Πισπιρίγκου, με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για το τελευταίο διάστημα των ερευνών να είναι αποκαλυπτικές. Πρόκειται για όλα όσα έκανε, έλεγε και κυρίως σκεφτόταν η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μια μεγάλη ψευδαίσθηση όπως αποδείχθηκε, που τελικά την έφερε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα αποκαλύψει τις άγνωστες σκέψεις της 33χρονης, όπως προκύπτουν από τις αστυνομικές έρευνες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε αδιάκοπα τις ενημερωτικές εκπομπές και όπως έχουν διαπιστώσει αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, είχε στο μυαλό της δύο ενδεχόμενα, για την περίπτωση της Τζωρτζίνας. Είτε να κατηγορηθεί για ασφυξία, είτε για χορήγηση άλλης φαρμακευτικής ουσίας.

Πηγή: Newsit

Exit mobile version