Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Ανατροπή με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα – Τελικά δεν “χωρίζουν”…

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν συζητηθεί όσο κανένα άλλο ζευγάρι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μετά το διαζύγιο τους το 2010 και τις διάφορες φήμες κατά καιρούς περί νέων σχέσεων, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν τηλεοπτικά το 2021 και από τότε τους βλέπουμε και πάλι μαζί στο Πρωινό .

Δημοσιεύματα λοιπόν τους ήθελαν να παίρνουν ξανά “τηλεοπτικό διαζύγιο”! Συγκεκριμένα, όπως έχει γραφτεί ο ΑΝΤ1 θέλει τον παρουσιαστή να αναλάβει δική του εκπομπή απογευματινή στο slot 16:00 – 18:00 – όπου αυτή τη στιγμή το κανάλι έχει κενό – με infotainment πρόγραμμα, με θέματα επικαιρότητας, συνεντεύξεις και “καυτά” lifestyle, δηλαδή σαν τη ροή που έχουν πλέον όλες οι πρωινές εκπομπές οι οποίες μιλούν για την υπόθεση της Πάτρας.

Από την άλλη, θέλουν την Φαίη να συνεχίζει στο Πρωινό με ένα κλασικό γυναικείο μαγκαζίνο, με ζώδια, μαγειρική, εμπορικά, gossip και ίσως κάποιες συνεντεύξεις με πιο κοινωνικό περιεχόμενο. Επίσης όπως έχει ειπωθεί ο Λιάγκας θα πάρει όλη την ομάδα της Φαίης.

Τι συμβαίνει με Λιάγκα – Σκορδά στον ΑΝΤ1

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας ΑΝΤ1 Πρωινό

Όπως μου μετέφερε έμπιστη πηγή, στο κανάλι υπάρχει μια αναμπουμπούλα! Όλα αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί έχουν την αλήθεια τους, ωστόσο: Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει με τίποτα να αλλάξει ζώνη.

Με πληροφόρησαν λοιπόν, πως ο παρουσιαστής θέλει να “χωρίσει” ξανά με την Φαίη Σκορδά μονάχα αν αναλάβει μια πρωινή εκπομπή και όχι απογευματινή. Ούτως η άλλως όπως έχουμε δει, έχει κακή εμπειρία με τις εκπομπές μετά το μεσημέρι, αν πάρουμε ως παράδειγμα την εκπομπή του Μεσημέρι με τον Λιάγκα στον ΣΚΑΙ που έμεινε στον αέρα μόνο ένα χρόνο που ήταν γεμάτος… καταγγελίες.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιο του και δεν υπάρχει άλλος τηλεοπτικός χρόνος κενός για νέα πρωινή εκπομπή. Έτσι αν δεν του γίνει κάποια άλλη πρόταση πιο δελεαστική θέλει να παραμείνει στο Πρωινό και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά παρά τους τσακωμούς τους.

Κάτι που μεταξύ μας, θέλει και το κανάλι γιατί οι ιθύνοντες λατρεύουν αυτό το δίδυμο κι ας απογοητεύει μερικές φορές με τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει… Έτσι είναι, τα έχει αυτά η ζωή!

Όπως και να έχει σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλές εξελίξεις!

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.