Τετάρτη, 18 Μαΐου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου… διαιτητής: Οταν μιλούσε για τις κόρες της, τον Δασκαλάκη και τη γνωριμία τους [βίντεο]

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου τα προηγούμενα χρόνια και μιλούσε με υπερηφάνεια για την αγάπη της κόρης της, Τζωρτζίνας, για το άθλημα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου τα προηγούμενα χρόνια και μιλούσε με υπερηφάνεια για την αγάπη της κόρης της, Τζωρτζίνας, για το άθλημα, ενώ, όπως είπε, εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.

“Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, στον χώρο του ποδοσφαίρου”, λέει η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, ενώ αργότερα σημειώνει το εξής αντιφατικό στοιχείο: “Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν με αντιπροσωπεύει ως άθλημα”.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εστίασε πολύ στον Μάνο Δασκαλάκη: “Εκεί γνώρισα τον άντρα μου, ό,τι καλύτερο”. Επισήμανε, ειδικότερα, ότι τον γνώρισε στη γιορτή των Φώτων, σε έναν από τους αγώνες που εκείνη βρισκόταν στη διαιτησία και ο Δασκαλάκης στη θέση του τερματοφύλακα.

Στη συνέντευξή της, εξηγεί ότι σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία λόγω των παιδιών της.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η Πισπιρίγκου μιλούσε εκείνη την περίοδο για το μέλλον των παιδιών της, προτού βρουν μοιραίο τέλος. Μάλιστα, εκτιμά ότι η μία της κόρη, η μεγαλύτερη, επειδή “αγαπά τη μπάλα”, θα ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Διαβάστε επίσης