Σάββατο, 21 Μαΐου

Πάτρα: Το βίντεο ντοκουμέντο το βράδυ πριν από τον θάνατο της μικρής Ίριδας

Το είχε ανεβάσει και το Facebook

Όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία δολοφονίας της 9χρονης κόρης της και η έρευνα για την προμηθεια της κεταμίνης εξελίσσεται θετικά, οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας ερευνούνται από τους ειδικούς.

Η 7 μηνών Ίριδα, βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, ενώ κατά δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου και της αδελφής της, Δήμητρα, η δεύτερη ήταν που εντόπισε το παιδί νεκρό. Όπως είχαν αναφέρει είχαν βρει και στην κούνια και ένα πανάκι, το οποίο είχε αίμα. Το πανάκι αυτό παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Τραγωδία Πάτρα: Το βίντεο ντοκουμέντο μία μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας
Στις 20 Μαρτίου του 2021 η μικρή Ίριδα θα περάσει το τελευταίο της βράδυ με την οικογένειά της. Το επόμενο πρωί, βρίσκεται νεκρή στην κούνια της. Εκείνο το βράδυ ήταν που η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, γύρισε πίσω το παιδί από τον Αλισσό όπου και βρισκόταν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μητέρα της Ίριδας είχε ζητήσει να επιστρέψει το μωρό στο σπίτι της.

Στο βίντεο, λοιπόν, που τράβηξε η Ρούλα Πισπιρίγκου με το κινητό της (διακρίνεται το χέρι της καθώς παίζει με το ποδαράκι του παιδιού), η Ίριδα είναι ξαπλωμένη σε μια μεγάλη επιφάνεια η οποία μοιάζει με χαλί και η μητέρα της της μιλάει γλύκα και με πειράγματα. Δίπλα στο παιδί είναι ένα παιχνίδι. Ένα λαγουδάκι-κουδουνίστρα. Από το βάθος έρχεται ήχος ανοικτής τηλεόρασης.

Εκείνο το βράδυ η ίδια η Πισπιρίγκου το ανέβασε στο Facebook γράφοντας: «έχει σοβαρή συζήτηση με το πόδι της..#ολημουζωη #ιριδα».

Διαβάστε επίσης