Site icon Hallocy

Κατερινόπουλος για Πάτρα 3 παιδιά: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις»

«Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ένος πονεμένου ανθρώπου»

Για την Πάτρα και την υπόθεση με τα τρία παιδιά ο Θανάσης Κατερινόπουλος προανήγγειλε νέες συλλήψεις. Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη.
Για την Πάτρα και την πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά μίλησε εκ νέου ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε δηλώσεις στο evima.gr για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην Ίριδα όσο και τη Μαλένα, τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν πριν από την Τζωρτζίνα.

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα» ξεκαθάρισε.

Και πρόσθεσε: «Έρχονται και άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη δήλωσή του ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε πει ότι «η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό».

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, ανέφερε πως, «Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει εντός της ημέρας αίτηση αποφυλάκισης της 33χρονης από τον Κορυδαλλό, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Exit mobile version