Site icon Hallocy

Μάνος Δασκαλάκης: «Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο είχα πάρει απόφαση να χωρίσουμε με την Ρούλα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης συναντάει για πρώτη φορά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν κόκκινο πανί τόσο για τον ίδιο όσο και για την 33χρονη που τότε στήριζε.
Ήταν η περίοδος που ο ίδιος ακόμα δεν είχε πειστεί. Οι μέρες που αισθανόταν οργισμένος από τις αιχμές που είχαν αρχίσει να πυκνώνουν. Οι μήνες που εμφανιζόταν στο πλευρό της και έλεγε στο Live News πως η γυναίκα που τον έκανε είναι υπεράνω υποψίας.

Η σύλληψη, η προφυλάκιση και οι αποκαλύψεις για το πώς ακριβώς έφυγε η Τζωρτζίνα τον περασμένο Γενάρη έφεραν την οριστική ρήξη στη σχέση τους και το ξέσπασμα στον αστυνομικό μας συντάκτη που τον συνάντησε από κοντά για πρώτη φορά.

«Έπρεπε οι γιατροί, όταν είχαν υποψίες για τη σύζυγό μου, ότι μπορεί να κάνει κακό στα παιδιά μας, να έβαζαν έστω ιδιωτικά κάμερες για να δουν τι συμβαίνει, πέρα από επίσημες άδειες», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλάει για την άλλοτε γυναίκα του και επικεντρώνεται στη μεγάλη μάχη της Τζωρτζίνας. Στα αλλεπάλληλα και ανεξήγητα επεισόδια πριν το μοιραίο που της στοίχισε τη ζωή, τον περασμένο Γενάρη.

«Όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε στις 8 Οκτωβρίου τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που την οδήγησαν στο Καραμανδάνειο ήταν μόνη με την μητέρα της σε δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς της στην Αλισσό. Εκεί βρίσκονταν οι γονείς της Ρούλας και η αδελφή της. Εγώ ήμουν σε άλλο σπίτι γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν σε διάσταση. Το επεισόδιο που περιέγραψε η Ρούλα, συνέβη στην Τζωρτζίνα όταν μάνα και κόρη ήταν μόνες στο δωμάτιο. Δεν ήταν άλλος μπροστά. Μετά η Ρούλα βγήκε έξω, όπως έμαθα, και ειδοποίησε τους υπόλοιπους».

Η Τζωρτζίνα δίνει τη μάχη να επανέλθει σε κέντρο αποκατάστασης και τα προβλήματα στη σχέση των γονιών της συνεχίζονται…

«Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιανουάριο είχα πάρει απόφαση να χωρίσουμε και μάλιστα είχα ενημερώσει και την Ρούλα», ανέφερε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Όπως μας λέει ακόμα και όταν πέθανε η Τζωρτζίνα του ήταν αδύνατον να κάνει άσχημες σκέψεις για τη γυναίκα του. Κάτι που εκείνο το διάστημα φαινόταν και από τα διαδικτυακά του μηνύματα.

Ήταν η περίοδος που περίμενε όπως έλεγε στο περιβάλλον του να πέσουν οι τίτλοι τέλους για να πάρει εκδίκηση για όλα όσα είχαν ακουστεί. Η νέα μαρτυρία στο Live News είναι χαρακτηριστική. Ακόμα και λίγες μέρες πριν τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη συνέχιζε στην ίδια γραμμή.

Πολλά από όσα ανέφεραν τις τελευταίες μέρες άτομα από το περιβάλλον τους, τα άκουσε για πρώτη φορά.

«Δεν ήξερα τίποτα για το παρελθόν της Ρούλας με άλλα πρόσωπα και πρώην συντρόφους πριν από εμένα. Τώρα τα μαθαίνω», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τον ρώτησε για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς όσο και για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014.

«Όταν είχε γίνει η καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και ήρθε ο έλεγχος, εγώ δεν ήμουν παρών αλλά η Ρούλα μου είπε ότι προχώρησαν κανονικά και όλα ήταν εντάξει».

Το θέμα με την σπιτονοικοκυρά το χαρακτηρίζει ανύπαρκτο που ήρθε στο προσκήνιο όπως πιστεύει, λόγω των καταιγιστικών αποκαλύψεων για τα παιδιά του.

«Όσο κι εάν ψάξουν για την σπιτονοικοκυρά δεν θα βρουν τίποτα ύποπτο και αυτό το ξέρουν πολλοί», είπε.

Σε λίγες ώρες, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», θα προβληθεί η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη. Με την πρόγευση που παίρνουμε από το τρέιλερ να είναι απολύτως χαρακτηριστική.

Το μακρύ ζεϊμπέκικο της ζωής του συνεχίζεται και ο ίδιος χωρίς να το θέλει παραμένει στο προσκήνιο. Με τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις του, να προκαλούν σταθερά μεγάλο ενδιαφέρον όλες αυτές τις μέρες….

Exit mobile version