Τετάρτη, 18 Μαΐου

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Ίριδα που εξόργισαν τη Φαίη Σκορδά

Δυο αναρτήσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της κόρης της Ίριδας, προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/4 μέσα από το “Πρωινό”, με τη Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη με αυτά που άκουγε.

«Σαν σήμερα σου έδωσα ζωή μικρή μου μπισκοτούλα. Όμως, δε προλάβαμε να σου κάνουμε το πρώτο σου πάρτι, να ακούσεις και εσύ χρόνια πολλά. Σε χάρηκα μόνο έξι μήνες και ξαφνικά, ένα ξημέρωμα μου έφυγες και εσύ για το μεγάλο ταξίδι. Σπάνιο παιδί όπως και η αιτία θανάτου σου και έτσι απλά το σπίτι μας άδειασε και έμεινε βουβό από γελάκια και φωνούλες και η μόνη ανάμνηση το γέλιο σου ακούγοντας «πλάθω κουλουράκια» .

Χρόνια αγγελικά και παραδεισένια όμορφή μου Ιριδούλα να γιορτάσεις με τη Μαλένα εκεί ψηλά και να μας προσέχετε και πιο πολύ την αδερφούλα σας εδώ. Η μυρωδιά μπισκότου ακόμα υπάρχει στα ρουχαλάκια σου γιατί μου κάνετε την τιμή να είμαι μαμά δυο πανέμορφων αγγέλων. Μας λείπεις» έγραφε η πρώτη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου που έγινε ανήμερα των γενεθλίων του μικρού κοριτσιού που είχε φύγει από τη ζωή.

«Είναι αυτό που επιμένω και λέω συνέχεια. Ένα ημερολόγιο στα social media. Είναι σαν να γράφει σε σειρά κινηματογραφική. Έχεις χάσει το παιδί σου και λες είμαι καλά γιατί μου κάνατε την τιμή να είμαι μαμά σας και στο τέλος, καρδούλες μαύρες. Είναι δυνατόν;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Ένας αγαπημένος ηθοποιός φεύγει από τη ζωή που δεν τον ξέρεις και βάζεις, αν βάλεις…. εδώ φεύγει το παιδί σου και βάζεις μαύρη καρδούλα;».

Η δεύτερη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγραφε: «Μικρή μου Ιριδούλα σαν σήμερα θα γιορτάζαμε τη γιορτή σου. Και προχθές έκλεισες έξι μήνες που πήγες στον Παράδεισο. Σ’ ευχαριστώ και μόνο που μου έκανες την τιμή να σε γεννήσω και να σε γνωρίσω όμορφή μου. Χρόνια πολλά ματάρες μου. Μου λείπεις πάρα πολύ. (Η τελευταία σου φωτογραφία. Εκείνο το ξημέρωμα, «έφυγες»)».

Μετά από αυτό, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της και αντέδρασε λέγοντας: «Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία λες στο παιδί σου που έχει φύγει από τη ζωή; Και πρέπει να ξανανεβάσεις κείμενο… Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και το βάζεις στα social, κείμενο με μαύρες καρδούλες».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Διαβάστε επίσης