Hallocy

Μάνος Δασκαλάκης Πάτρα: Το μυστήριο με την φωτογραφία στην θήκη του κινητού του

Θέλετε να δείτε τη φωτογραφία στη θήκη του κινητού του Μάνου Δασκαλάκη που αποτελεί μυστήριο;

O Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε εχθές στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στην ανακρίτρια. Όπως είπε στους δημοσιογράφους, μετά την υποβολή παράστασης πολιτικής αγωγής: «Eίναι πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα». Είναι δεδομένο πως ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει σοκάρει και θλίψει το πανελλήνιο, ακόμα περισσότερο επειδή η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την τεκνοκτονία της μεγαλύτερης κόρης, Τζωρτζίνας.

Μάνος Δασκαλάκης: Η ηλικία και όσα θέλετε να ξέρετε για τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ηλικία και όσα θέλετε να μάθετε για την κατηγορούμενη μητέρα

Θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα: Η γνωριμία και ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από δέκα περίπου χρόνια εργαζόταν ως διαιτητής ποδοσφαίρου.
Στο γήπεδο γνώρισε έναν νεαρό τερματοφύλακα και τον ερωτεύτηκε παράφορα.
Ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης που τότε ήταν μόλις 19 ετών και εκείνη 22.

Πολύ σύντομα η Ρούλα έμεινε έγκυος και παρόλο που οι γονείς του Μάνου λέγεται ότι είχαν αντιρρήσεις στην αρχή, τελικά το ζευγάρι παντρεύτηκε και λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, η Τζωρτζίνα.

Το 2015 γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι της οικογένειας, η Μαλένα, όμως δυστυχώς το κοριτσάκι πέθανε το 2019 σε ηλικία 3,5 ετών. Ως αιτία θανάτου είχε αναφερθεί η ηπατική ανεπάρκεια, ενώ το κοριτσάκι είχε ιάσιμη μορφή λευχαιμίας.

Τελικά καταρρίφθηκε ο λόγος του θανάτου της και όλα δείχνουν ότι πέθανε από ασφυξία.
Το 2021 το ζευγάρι απέκτησε το τρίτο τους παιδάκι, την Ίριδα, που σε ηλικία μόλις 6 μηνών βρέθηκε νεκρό στην κούνια του. Το πόρισμα των ειδικών ανέφερε ότι το μωρό πέθανε λόγω αγενεσίας φλεβόκομβου, κάτι που καταρρίπτεται από τους ειδικούς και οι δύο θάνατοι βρίσκονται ξανά το μικροσκόπιο των Αρχών.15 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, η Τζωρτζίνα οδηγήθηκε με σπασμούς στο νοσοκομείο και τελικά πέθανε στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Μάνος Δασκαλάκης Πάτρα: Το μυστήριο με την φωτογραφία στην θήκη του κινητού του

Όπως παρατήρησε πρώτο το GLANCE.GR στα πλάνα κατά την άφιξη και την αναχώρηση του Μάνου Δασκαλάκη από την Ευελπίδων, στη θήκη του κινητού του ο τερματοφύλακας έχει τοποθετήσει μια από τις κοινές του φωτογραφίες με τη Τζωρτζίνα, στην οποία είναι οι δυο τους ξαπλωμένοι.

 

Exit mobile version