Σάββατο, 21 Μαΐου

Open Weekend: «Λύγισε» on camera η Θεοδώρα Ρασέλ για το «αστείο» του Σεφερλή και τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στα 12 της

Η αναφορά στο «αστείο» του Μάρκου Σεφερλή, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις – «Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που κάνει ο κύριος Σεφερλής σε μια σειρά, είναι απαράδεκτο» είπε η συνεργάτιδα της Ελένης Τσολάκη
Πάγωσε το πάνελ της εκπομπής open weekend με την Ελένη Τσολάκη όταν η συνεργάτιδα της εκπομπής, Θεοδώρα Ρασέλ, λύγισε στον αέρα μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία από την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την νέα εκπομπή Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 και το «αστείο» με τον βιαστή. «Είναι απαράδεκτο αυτό που είπε ο κ. Σεφερλής», σημείωσε η Θεοδώρα Ρασέλ περιγράφοντας αμέσως μετά την δική της τραυματική εμπειρία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «συγγνώμη, θέλω να πω κάτι. Δεν έβλεπα τη σειρά του κυρίου Σεφερλή, αλλά έτυχε κι άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα εχθές και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι απαράδεκτο αυτό που είπε ο κύριος Σεφερλής. Επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου 12 χρονών και να τρέχω με μια φίλη μου μετά το σχολείο και να είναι ένας άνθρωπος από πίσω μου με ξεκουμπωμένο το παντελόνι του. Ευτυχώς κρυφτήκαμε σε μια πολυκατοικία. Όταν άκουσα τις δηλώσεις της κυρίας Ακρίτα μου θύμισε όλο αυτό που είχα σβήσει από τη μνήμη μου. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που κάνει ο κύριος Σεφερλής σε μια σειρά. Είναι απαράδεκτο»

Διαβάστε επίσης