Site icon Hallocy

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» – Οι αποκαλύψεις του πρώην συντρόφου της

Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία από το κοινό παρελθόν του με την 33χρονη κατηγορουμένη αλλά και κρυφές πτυχές της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αποκαλύπτει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία σκληρή γυναίκα και όσο ήταν μαζί της, δεχόταν ο ίδιος αλλά και ο θείος του απειλές. Του έλεγε πως άμα χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί.

«Όταν τα είχα με την Ρούλα και της είπα μετά από ένα μήνα θέλω να χωρίσουμε, γύρισε και μου είπε πως αν γίνει αυτό θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για εσένα και μου τα έχεις εμπιστευτεί.

Ναι την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της. Το πιστεύω ναι. Γιατί από ότι είχα ακούσει, ο Μάνος τους είχε πιάσει με άλλον στο κρεβάτι. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί της, ένα τελευταίο μήνυμα της είχα στείλει. Ρούλα μου της λέω ζωή σε εσάς, είναι το τρίτο παιδάκι που έχεις χάσει, δεν ξέρω τι να πω και μου απάντησε με ένα απαθητικό μήνυμα ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Αυτό» αποκαλύπτει ο πρώην σύντροφός της.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει είχε ακούσει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δει τη γυναίκα του με άλλον άντρα, και θεωρεί πως ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει δίπλα της.

Exit mobile version