Site icon Hallocy

Πάτρα: «Η κόρη μου ήταν…» – Ξέσπασε σε κλάματα η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η έκκληση μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Μετά την σημερινή (11/4) τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως και η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου. Ωστόσο εκείνη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», όπου απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα μαλλιά της.

Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου
«Με τι ασχολούνται όμως; Τόσο σοβαρή κατάσταση, τόσο μεγάλη τραγωδία και να δουν αν το μαλλί μου είναι ίσιο; Εσείς πως το κρίνετε;» τόνισε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια η ίδια ξέσπασε και έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά της. «Ζητάω μέσα από την εκπομπή σας… Έκκληση κάνω να με αφήσουν λίγο ήρεμη στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι… Καταλαβαίνει ο καθένας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί που είναι. Δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό» είπε και έδειξε μια φωτογραφία της Ρούλας με τη μικρή Τζωρτζίνα.

Τότε βουρκωμένη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε: «Η Ρούλα ήταν αυτό. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα εκεί! να την κοιτάζει στα μάτια! Τίποτα άλλο δε θέλω να πω. Κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους λίγο να μας αφήσουν και να δούμε πιο ξεκάθαρα».

«Αν θέλει ο Μάνος να έρθει στη φυλακή να…» – Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό
Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές, ενώ πολλά λέγονται τόσο για την Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και για τους συγγενείς της. Ωστόσο φαίνεται πως είναι ιδιαίτερης σημασίας η σχέση της Ρούλας και του Μάνου και πως αυτή χρονικά συνδέεται με τους 3 θανάτους των παιδιών, όπως αποκάλυψε και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Ωστόσο η Ρούλα φαίνεται πως ακόμα και μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού παρακολουθεί εντατικά τις τηλεοπτικές εκπομπές και θέλει να «ελέγχει», όλα όσα λέγονται προς το πρόσωπό της. Μάλιστα η 33χρονη επικοινώνησε με τον Γιώργο Σόμπολο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τόσο για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όσο και για την εξωσυζυγική σχέση που είχε.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η Ρούλα του «ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως είχε πει και η ίδια.

Ενώ παράλληλα τόνισε – για ακόμα μία φορά – ότι ο Μάνος, «αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκιεπτήρια να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της».

«Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή 3ο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα.

Όσο για την εξωσυζυγική σχέση, είπε στον Γιώργο Σόμπολο ότι: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω. Έχω μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που μου λέει ότι ελπίζει να βρει καλύτερο άνθρωπο από εκείνον».

Όπως πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζύσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. “Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί”».

Exit mobile version