Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Σπάνια φωτό: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον δεύτερο σύζυγό της και τους κουμπάρους τους – Τη βραδιά του γάμου

Μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη, και τους κουμπάρους τους, μετά το μυστήριο του γάμου, το 1982.

Μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη, και τους κουμπάρους τους, το 1982, μία ημέρα μετά τον γάμο, δημοσιεύει στο συλλεκρικό του προφίλ στο instagram ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του:

Σπάνια φώτο με την Αλίκη τον δεύτερο σύζυγό της Γιώργο Ηλιαδη και τους κουμπάρους τους τον συνθέτη Μάικ Ροζακη και τη σύζυγό του τραγουδιστρια Κρίστι Στασινοπουλου, τη βραδιά μετά το μυστήριο του γάμου τους στις 25 Ιανουαρίου 1982. Ένας γάμος μετά από πέντε χρόνια σχέσης, στο παρεκκλήσι δίπλα στην Μητρόπολη με άκρα μυστικότητα από όλους και καλεσμένους μόνο την πιστή της Νότα και τους κολλητούς της Τολη Σταματικο και Μουμου Ηλιόπουλου.

Το βράδυ στο κοσμικό “Nine” γιορτάζουν με Τζένη, Καζακο, Ζωή, Νόνικα και άλλους φίλους χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν τίποτα. H οικογένεια της θα το μάθει έντεκα χρονια μετά σε εκπομπή του Χατζηνικολαου με την Αλίκη να αναφέρει χιουμοριστικα “Σας την έσκασα”.

Ένας μεγάλος έρωτας και ένα διαζύγιο με επίσης μυστικότητα λίγο μετά το γάμο λόγω σοβαρών οικογενειακων εκκρεμοτητων στην πατρίδα του την Κύπρο, γεγονός που καταρρακωνει κυριολεκτικά την Αλίκη.

Τα επόμενα χρόνια όπως αναφέρεται, διατηρούν κάποια επικοινωνία και όταν τις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο τον καλεί αλλα λογω επαγγελματικων υποχρεώσεων εκείνος καθυστερεί, μόλις φθάνει η Αλικη έχει ήδη “φύγει”… Πολλοί είπαν ότι ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της, το σίγουρο είναι ότι αγαπήθηκαν βαθιά και αληθινά αλλά δυστυχώς κάποιες συγκυρίες δεν τους επέτρεψε να ζήσουν για πάντα μαζί..

Αλίκη Βουγιουκλάκη & Γιώργος Ηλιάδης:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aris Loupasis (@arisloupasis)

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΗΛΙΑΔΗΣ

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.