Site icon Hallocy

Μαρία Αντωνά: Πήρε θέση για την άσεμνη φράση του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor – “Με ενόχλησε πάρα πολύ…”

Μεγάλη μάχη έδωσαν Κόκκινοι και Μπλε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, για να πάρουν τη νίκη και να κατακτήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Τελικά νικητές αναδείχτηκαν οι Μπλε, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα τα πράγματα ξέφυγαν. Πιο συγκεκριμένα στο τέλος του run μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Γιώργου Ταλάντσεβ ακούστηκε μια φράση που πυροδότησε εντάσεις.

Ο Άρης Σοϊλέδης επάνω στον πανηγυρισμό είπε απευθυνόμενος στον Τάλα: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!». Κατόπιν η Ασημίνα δεν άντεξε ανέφερε: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α…α έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα».

Ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε φυσικά συγγνώμη, ενώ το ίδιο έκανε και ο Σπύρος Μαρτίκας εκ μέρους της ομάδας του.

Τι είπε η Μαρία Αντωνά για τη φράση του Άρη Σοϊλέδη
Σχολιάζοντας τη φράση του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είπε χαρακτηριστικά: «Δεν προσπάθησε να το περάσει στα ψιλά. Το αποδέχθηκε και ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη… Εμένα προσωπικά με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που είπε ο Άρης. Θύμωσα πάρα πολύ μαζί του. Και μένα δε μου άρεσε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένας τραυματισμός σίγουρα τεντώνει την ψυχολογία σου και τα νεύρα σου. Δε το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αυτό. Τουλάχιστον, είδα ότι ζήτησε συγγνώμη και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του στιγμιότυπου ήταν με το κεφάλι κάτω. Δε προσπάθησε ούτε να το ρίξει αλλού, ούτε να πει ότι δεν έγινε».

Exit mobile version