Σάββατο, 21 Μαΐου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα “καρφιά” του για γνωστή παρουσιάστρια- “Είπε δεν μας παίζει στην εκπομπή της αλλά…”

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, με αφορμή την παρουσία τους σε βραδινή εκδήλωση.

Ο Κύπριος θεατρικός παραγωγός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για κάποιους που του έκαναν παρατήρηση επειδή τραγούδησε στην παρουσίαση της συλλογής της αγαπημένης του Ιλάειρας.

Μάλιστα, ο Μαύρικιος Μαυρικίου έριξε τα “καρφιά” του σε γνωστή παρουσιάστρια.

«Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγαν να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε , ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης