Παρασκευή, 20 Μαΐου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλη η συνέντευξη μέσα από τη φυλακή – Ο Μάνος Δασκαλάκης, η σπιτονοικοκυρά και οι στιγμές που «έσπασε»

Συνέντευξη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, ανήμερα των τριών χρόνων από τον θάνατο της Μαλένας, έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star και τον Γιώργο Σόμπολο.

Η 33χρονη σημείωσε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο πως «κατηγορείται μόνο με ενδείξεις», «όλη μέρα ψάχνει ένα στοιχείο για να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται» και «στο Πάσχα που έρχεται παρακαλά κάθε βράδυ την Παναγία όποιον γνωρίζει κάτι να πάει να το καταθέσει γιατί κατηγορείται άδικα» για τον χαμό της πρωτότοκης κόρης της

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά και η ζωή μου έχει γίνει σίριαλ»

Εφόσον εκείνη δηλώνει αθώα, ποιος πιστεύει ότι έβαλε την κεταμίνη; «Οι άνθρωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Υπάρχει κοινή λογική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά όποιος μπορεί να βοηθήσει, όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε να το πει. Είμαι μία μάνα που έχει χάσει τα τρία της παιδιά και η ζωή μου έχει γίνει ένα σίριαλ. Έχουν πει για τον Μάνο ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ήμασταν μία οικογένεια όπως όλες οι οικογένειες της Ελλάδας. Προσπαθώ ο καθένας με τον τρόπο του να σταθεί στα πόδια του για ένα στιγμή που υπήρχε πάντα πίσω, που γι’ αυτό το παιδί δώσαμε τα πάντα. Ειδικά εγώ μέρα – νύχτα, έδωσα τα πάντα για να το κάνω καλά. Και ξαφνικά μου φεύγει αυτό το παιδί, ας το πει αυτός που έχει κάνει το ο,τιδήποτε. Ας το πει, τον παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι άδικο» λέει με σπασμένη φωνή στον Γιώργο Σόμπολο.

«Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι»

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκοιυ, σε περίπτωση που ο θάνατος της Ίριδας αποδειχθεί έγκλημα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως το έχει σκεφτεί αυτό και αναφέρει τη φράση «Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι». Δεν είναι έτσι τα πράγματα»

«Να είμαστε λίγο σοβαροί στις μαρτυρίες που βγάζουμε προς τα έξω»

Για τη σχέση της με τον Μάνο, ξεκαθάρισε πως «εγώ ήμουν ένα με τον Μάνο. Τώρα το τι έκανε τώρα, δεν θα το κρίνω εγώ. Το ξέρω και το ξέρει, και όλοι το ξέρουν ότι υπάρχει κοπέλα και συζούν. Ούτε με έχει ενοχλήσει, ούτε την είχα ενοχλήσει ποτέ. Βγήκε μία καφετζού, μία χαρτορίχτρα, τι θα την έκανα εγώ. Να είμαστε λίγο σοβαροί στις μαρτυρίες που βγάζουμε προς τα έξω», ενώ διέψευσε το θέμα της μαύρης μαγείας που ακούστηκε σαν φήμη.

Η διάψευση για το στούντιο του Μάνου στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς

«Ποτέ στούντιο, σε κανένα σπίτι. Ο Μάνος τα τραγούδια τα έκανε σε εξωτερικό στούντιο και αυτό για να μην επιβαρύνει την οικογένεια. Έκανε live σε μαγαζιά και την αποζημίωση που έπαιρνε, τα κρατούσε και έπαιρνε τα περί μουσικής του. Στον πρώτο όροφο δεν έχει πάει ποτέ. Στο σπίτι πήγαινε στις αρχές γιατί ήταν μωρό η μπεμπούλα και διάβαζε η Τζωρτζίνας»

Η σπιτονοικοκυρά και η φροντίδα της

«Δεν είχα καμία, καμία επαφή περί φροντίδας. Είχε άλλη γυναίκα» ξεκαθάρισε η 33χρονη.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι: «Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου, είναι άδικο και η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα και αυτό παρακαλάω όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει, να το καταθέσει γι’ αυτά τα παιδιά. Ζητάω να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους».

Όλη η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή:

Διαβάστε επίσης