Site icon Hallocy

Survivor 5 trailer 16/4: Αγνώριστη η Στέλλα Ανδρεάδου με το μίνι φόρεμα – Μεταμορφώθηκαν σε κύκνοι οι παίκτες για το πάρτι της ένωσης

“Είμαι έτοιμος να ξεσηκώσω όλο τον ελληνικό λαό” λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Μπορεί στα γυρίσματα να έγινε το έλα να δεις και να ακυρώθηκαν για λίγες ώρες  αλλά τελικά… συνέβη και είναι γεγονός! Το πάρτι της ένωσης του φετινού Survivor θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 16/4 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και από το trailer που κυκλοφόρησε και που θα δείτε παρακάτω, πήραμε μια γεύση!

Οι παίκτες θα κάνουν επιτέλους μπάνιο με σαμπουάν μετά από σχεδόν τρεις μήνες, θα φορέσουν καθαρά ρούχα – και τι ρούχα, υπερπαραγωγή! – θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα φάνε και θα πιούνε!

Εκείνη που κάνει την διαφορά είναι η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία κυριολεκτικά είναι αγνώριστη αλλά και η Βρισηίδα που θα φορέσει ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα, της φωτιάς! Τα αγόρια θα ξυριστούν κιόλας… Αυτό δεν χάνεται με τίποτα! Θα το χαρούν με την ψυχή τους γιατί δεν θα κρατήσει πολύ! Μετά θα επιστρέψουν στους στίβους μάχης, στην πείνα και τις λάσπες, κλασικά πράγματα για Άγιο Δομίνικο.

Επειδή, όμως, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δεν θα μακρηγορήσω άλλο! Δείτε το παρακάτω trailer…

Μια γεύση από το πάρτι της ένωσης

Exit mobile version