Σάββατο, 21 Μαΐου

Φως στο Τούνελ: Ο Μάνος «καίει» την Ρούλα – “Θα δώσω το ηχητικό μήνυμα στη Δικαιοσύνη, λέει…”

Αποκάλυψη “φωτιά” από τον Δασκαλάκη

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του Μάνου Δασκάλακη στην Αγγελική Νικολούλη προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/4 στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, μια συνέντευξη που έχει φέρει την οργή του κόσμου, με αφορμή την στάση που κρατά εκείνος προς την κατηγορούμενο σύζυγο του.

Ο ίδιος μιλάει λοιπόν μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών του, αλλά και τη στάση του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Οι νέες αποκαλύψεις του Μάνου Δασκαλάκη στο Φως στο Τούνελ
«Οι γιατροί είπαν να δει τη Ρούλα ένας ψυχίατρος. Πήγες εσύ και είπες “πάτε να βγάλετε την γυναίκα μου τρελή”;» ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον ίδιο να το παραδέχεται, αλλά να δικαιολογεί την πράξη του: «Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε;.

Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα την στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς και δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η Ρούλα μου μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις για το γονιδιακό έλεγχο».

Ο Μάνος περιέγραψε τα συναισθήματά του μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο της Ίριδας, αλλά και τις αντιδράσεις της συζύγου του. «Τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε. Έκλαιγε ασταμάτητα. Ήρθαν να μας πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί και μας είπαν “ηρεμήστε θα σας πάρουμε άλλη στιγμή”».

Ο ίδιος απάντησε και για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας, τονίζοντας ότι ήταν καταβεβλημένος από τους θανάτους των δύο παιδιών του, αλλά ξεσπούσε όση ώρα ήταν στη δουλειά, καθώς δεν ήθελε να δείξει το θρήνο του μπροστά στην Τζωρτζίνα.

«Είπα σ’ έναν φίλο μου ότι δεν αισθάνομαι καλά, ότι θέλω τη βοήθειά του. Να πάω σε έναν γιατρό, δε νιώθω καλά γιατί χάνω τον έλεγχο, είχα πολλά νεύρα. Η Ρούλα όταν την έπαιρνα τηλέφωνο, έκλαιγε συνέχεια».

Ο Μάνος, τέλος, αναφέρθηκε και στο ηχητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα λέει για μένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης