Τετάρτη, 18 Μαΐου

Πάτρα: Οι οργισμένες αναρτήσεις της Ρούλας κάθε φορά που γονείς κατηγορούνταν για δολοφονία ή εγκατάλειψη των παιδιών τους

Η Ρούλα Πισπιρίγκου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού με την ίδια να κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η ίδια ωστόσο, στο παρελθόν όταν άκουγε για υποθέσεις άλλων οικογενειών που σκότωναν ή εγκατέλειπαν τα παιδιά τους εξέφραζε την οργή και την αγανάκτησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook.

«Υπόθεση Μυρτούς, συγκλονιστική συνέντευξη με τη μητέρα της και αναρωτιέμαι, ποια η δικαιοσύνη για τον δράστη; Θα είναι στις φυλακές για τα επόμενα 15 χρόνια, θα τρώει τζάμπα, θα κοιμάται, θα κάνει παρέες με Αλβανούς, Ρώσους και άλλες συμμορίες, θα καπνίζει το χόρτο του και όταν θα βγει θα βρεί και δουλειά γιατί είναι Αλβανός εργάτης και θα έχει και το επίδομά του.

Και το κορίτσι; Σε κέντρα αποκατάστασης να κρέμεται η ζωή της από μια κλωστή και μια μάνα να ταλαιπωρείται. Να βλέπει το καμάρι της να πεθαίνει καθημερινά. Συν τα έξοδα που έχει μέχρι τώρα. Ποια η δικαιοσύνη λοιπόν; Μακάρι να μην έρθει κανείς στη θέση αυτής της μάνας» είχε γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Μυρτούς.

Σε άλλη περίπτωση, αναφορικά με τον βιασμό και τη δολοφονία ενός τετράχρονου κοριτσιού στην Αμερική από σύντροφο της μητέρας της, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει:

«Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προστατεύσουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες. Πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο. Αν δεν τα θέλουν, να μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορύν να κάνουν. Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να πω».

Παρόμοιες αναρτήσεις όμως είχε κάνει και για πολλές άλλες υποθέσεις. Τις αναρτήσεις αυτές, συγκέντρωσε σε ένα βίντεο η εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Διαβάστε επίσης