Site icon Hallocy

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί εδώ και 20 χρόνια

Σε μία εφ’ολης της ύλης συνέντευξη στο People η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τα προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζει εδώ και 20 χρόνια. Από αϋπνία μέχρι υπνοβασία και άγχος στον ύπνο όλα της δυσκολεύουν τη ζωή εδώ και δεκαετίες εξομολογείται η 53χρονη ηθοποιός.

«Νομίζω ότι ξεκίνησε κάπου στα 30 μου ή ακόμα και νωρίτερα. Αλλά απλά δεν αρχίζεις να παρατηρούμε τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου όταν είμαστε νεότεροι επειδή είμαστε τόσο αήτητοι», εξήγησε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ξεκινά ως κάτι που απλώς θα δεχτείς και μετά ξαφνικά συνειδητοποιείς τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου και πώς επηρεάζει την ημέρα και τη δουλειά σου, τη λειτουργία του μυαλού και το σώμα σου.

«Όσο περισσότερο ανησυχώ για αυτό, τόσο πιο δύσκολο είναι να κοιμηθώ», εξομολογείται, ενώ αναφέρεται και στο πρόβλημα της υπνοβασίας, το οποίο από όσο γνωρίζει έχει σταματήσει να το κάνει. «Ήταν γνωστό ότι το έκανα αυτό», περιγράφοντας πως καμιά φορά την ξυπνούσαν οι συναγερμοί του σπιτιού της. Αυτό το αποδίδει στην πολλή στέρηση ύπνου που είχε τότε. Η σταρ του Χόλιγουντ παραδέχεται ακόμα ότι ανέβαλε να ζητήσει ιατρική βοήθεια για το πρόβλημά της το οποίο δεν είχε θέσει σε προτεραιότητα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται μια πραγματική λύση για την αϋπνία της.

«Έγινε κάτι με το οποίο πραγματικά πάλευα. Ήταν το τελευταίο πράγμα στη λίστα, αλλά δεν μπορείς πραγματικά να τηρήσεις τα τρία θεμέλια της υγείας – που είναι η διατροφή, η άσκηση και ο ύπνος – εάν δεν μπορείς πραγματικά να ασκηθείς και δεν μπορείς πραγματικά να φας σωστά εάν δεν έχεις κοιμηθεί καλά, γιατί το ρολόι του σώματός σου είναι εντελώς αποσυντονισμένο», λέει. Η Άνιστον ζήτησε ιατρική βοήθεια για το πρόβλημά της και πλέον ακολουθεί πρακτικές που τη βοηθούν να κοιμάται καλύτερα.

 

Exit mobile version