Site icon Hallocy

«Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα…» – Η ”βόμβα” του Λαζόπουλου για την υπόθεση στην Πάτρα

«Αν έκανα σάτιρα…»

O Λάκης Λαζόπουλος μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από τις σατιρικές εκπομπές, που παρουσίαζε στο παρελθόν. Επειδή στο παρόν όμως δεν έχει κάποιον τέτοιο ρόλο έσπευσε με ένα γραπτό κείμενο να καυτηριάσει την υπόθεση στην Πάτρα.

Στο εν λόγω κείμενο, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως γνώριζε την Πισπιρίγκου ενώ μέσα από το Super Kατερίνα, που μίλησε τη Δευτέρα 18/4 αποκάλυψε πως για συγκεκριμένο λόγο είχε πει ψέματα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Αν έκανα σάτιρα, δεν θα έκανα χιούμορ με αυτό το θέμα. Μπορεί να έλεγα ένα τραγουδάκι αργότερα. Θα ρωτούσα μια μάνα στο στούντιο τι νιώθει γι’ αυτό το θέμα. Η Ρούλα και ο Μάνος κρύβουν κάτι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρούλα τού ανέπτυξε τον ναρκισσισμό, γιατί τον ερωτεύτηκε.

Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα, με την έννοια ότι σε λίγο θα πούμε διάφορα για την Πισπιρίγκου, είναι εύκολο να το πιστέψεις. Η μόνη απόδειξη είναι γιατί έκανε αυτή την πράξη. Δεν θα μπορούσε να πει του Μάνου ότι το έχει κάνει, γιατί δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν. Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Exit mobile version