Site icon Hallocy

Νιόπαντροι και ερωτευμένοι Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Το παθιασμένο φιλί στον φωτογραφικό φακό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η σύζυγός του και «χρυσή» κληρονόμος, Νίκολα Πελτζ, όπου το Σάββατο 9/4 παντρεύτηκαν στο Μαϊάμι της Φλόριντα σε μία τελετή που σίγουρα θα αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα lifestyle γεγονότα του 2022.

Το νιόπαντρο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, μακριά από φωτογράφους και φωτορεπόρτερ, σε ένα κτήμα μπροστά στον ωκεανό, αξίας 103 εκατομμύρια δολαρίων.

Από εκείνη την ημέρα ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ και η νεαρή ηθοποιός, δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν τρυφερά τους στιγμιότυπα, αποδεικνύοντας πως ο έγγαμος βίος τους ταιριάζει πολύ.

Να σημειώσουμε πως μετά τον γάμο, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ άλλαξαν το όνομά τους.

Πηγές πριν ακόμα το ζευγάρι ενωθεί με τα δεσμά του γάμου ανέφεραν ότι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ θα πάρει το όνομα της συζύγου του, Νίκολα Πελτζ. Η αντισυμβατική κίνηση ήταν μια απόδειξη της αγάπης του και της αφοσίωσής του στην σύζυγό του ανέφερε άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του στην Sun.

Πράγματι λίγες ώρες μετά τον γάμο τους ο Μπρούκλιν Μπέκαμ άλλαξε το όνομά του στα social media σε «Μπρούκλιν Πελτζ Μπέκαμ». Το ίδιο έκανε και η Νίκολα, η οποία πλέον αναφέρεται ως «Νίκολα Ανν Πελτζ Μπέκαμ».

Exit mobile version