Σάββατο, 21 Μαΐου

Πάτρα: «Είναι πατέρας ή…» – Ο Θανάσης Κατερινόπουλος στήνει στον τοίχο τον Μάνο Δασκαλάκη

Τι συμβαίνει με την εκταφή της Μαλένας;

Για ακόμα μία μέρα ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, έχει στρέψει το βλέμμα του προς τον Μάνο Δασκαλάκη, ακολουθώντας το γνωστό «follow the money». Ο ταξίαρχος θεωρεί ότι υπάρχει περισσότερο «ζουμί στην υπόθεση», που έγκειται στον μισθό, στα χρέη αλλά και στο πληρεξούσιο του πατέρα των κοριτσιών στην Πάτρα.

Στη σημερινή εκπομπή (19/4), «Αλήθειες με τη Ζήνα», ορμώμενος από την πείρα του ξεκίνησε να κάνει κάποιες κέραιες ερωτήσεις.

Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος βάζει στο στόχαστρο τον Μάνο Δασκαλάκη
«Γίνεται λόγος για πολλά, για τη σχέση αυτού του ζευγαριού. Ένα αγαπημένο ζευγάρι έτσι έβγαζαν προς τα έξω. Τώρα βλέπουμε αυτές τις διαμάχες και εγώ έκανα ένα ερώτημα μήπως έχουν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους και δεν μιλάνε;

Δεν είναι κακό να γίνει ένας έλεγχος DNA πατρότητας εδώ».

Ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε αναφορικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι είναι υπόθεση μίας ώρας να διαπιστωθεί ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ποιος τα έκανε.

«Αυτά τα τηλέφωνα που γίνονται τον μέσο πολίτη δεν τον πείθουν. Είναι εύκολο να εντοπιστούν τα τηλέφωνα για να ενημερώσουν την όποια εκπομπή για την κακή ζωή που περνάει η κόρη από εκεί θα φανεί σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο. Μπορούν οι υπηρεσίες να βρουν μέσα σε μία ώρα ποιος τηλεφώνησε, πού τηλεφώνησε».

Επανερχόμενος στον έλεγχο για πατρότητα έθιξε το ζήτημα χρέους προς τους τάφους των παιδιών, το οποίο δεν επιτρέπει να εκταφεί η Μαλένα καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατό της. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία με τη συμπλήρωση 3 ετών από το θάνατο, η σορός πρέπει να μετακινείται είτε σε οστεοφυλάκιο είτε σε τάφο.

«Υπάρχει ένα θέμα με τους τάφους των παιδιών. Υπάρχει μία υποχρέωση που ανέλαβε ο πατέρας έναντι του δήμου, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει το νεκροταφείο που έπρεπε να πληρωθούν κάποια λεφτά.

Σήμερα έπρεπε να γίνει εκταφής και δεν γίνεται γιατί είναι απλήρωτα κάποια χρήματα που έπρεπε να πληρωθούν από τον πατέρα. Και ρωτάω εγώ είναι πατέρας ή είναι φερόμενος ως πατέρας. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο;» ξέσπασε ο κ. Κατερινόπουλος.

Διαβάστε επίσης