Σάββατο, 21 Μαΐου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στην επίθεση για το θρίλερ της Πάτρας – «Αφήστε τον χαμό της μητέρας μου έξω από αυτό»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των 3 κοριτσιών στην Πάτρα, με την μητέρα αυτών, Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη, την Κυριακή 17/4 μίλησε μέσα από τη φυλακή για όλους και για όλα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι.

Μετά την προβολή της συνέντευξης υπήρχαν ποικίλες αντιδράσεις, ενώ δεν έλειψαν και αρνητικά σχόλια για την ίδια τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Η εν λόγω κυρία είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους όταν πέθανε η μητέρα της να τη σεβαστούν. Και πολύ καλά έκανε. Τώρα εκείνη και το σινάφι της έχουν κάνει σαπουνόπερα το θάνατο 3 παιδιών. Δεν τους αντέχω άλλο πραγματικά».

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Αφήστε παρακαλώ θερμά, τον χαμό της μητέρας μου, έξω από την εμπάθειά σας στο πρόσωπό μου».

Να θυμίσουμε πως η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου, πριν από τρεις μήνες περίπου έφυγε από τη ζωή, μετά από μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης