Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα όλο νόημα – «Παιδιά αδύναμα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους»

Η Αγγελική Νικολούλη με ένα μήνυμα στην προσωπική σελίδα της ανακοίνωσε πως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Παρασκευή 6 Μαΐου, λόγω του Πάσχα.

Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία όλο αυτό το διάστημα ασχολείται εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας φέρνοντας στο φως κάθε εβδομάδα σοκαριστικές αποκαλύψεις έγραψε ένα κείμενο όλο νόημα στη σελίδα της, ενώ παράλληλα ευχήθηκε σε όλους «Καλή Ανάσταση».

Διάβασε το κείμενο που έγραψε η Αγγελική Νικολούλη:

«Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν και μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων. Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους. Παιδιά ματώνουν και «σβήνουν» όμως και σ’ έναν πόλεμο δίχως αιτία. Οικογένειες ξεκληρίζονται και πόλεις ολόκληρες καταστρέφονται.

Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση. Ευχή όλων μας, οι… τρανοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας, να τα βρουν και να βάλουν τέλος στην αιματοχυσία.

Φίλοι μου… Ας είναι η Εβδομάδα των Παθών, μία περίοδος που θα μας οδηγήσει σε μία προσωπική και πνευματική κάθαρση. Το Αναστάσιμο φως, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας ζωντανέψει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Εμείς θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής.

Σας εύχομαι ήρεμες και ξέγνοιαστες πασχαλιάτικες ημέρες! Χρόνια Πολλά. Καλή Ανάσταση σε όλους τους τομείς… Με την αγάπη μου, Αγγελική».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.