Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συντετριμμένος μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του – Η πρώτη φωτογραφία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βίωσε μια από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα νεογέννητα παιδιά του που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ανακοίνωσή του.

Όπως ήταν επόμενο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε άδεια από τον σύλλογό του για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, ωστόσο επέστρεψε πολύ σύντομα στις προπονήσεις, με σκοπό να ξεχαστεί. Ο άσσος του ποδοσφαίρου επέλεξε να πάει στην προπονητική βάση του Κάρινγκτον χθες Τετάρτη και έλαβε μέρος στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του και όπως θα δεις στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι συντετριμμένος.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.