Τρίτη, 17 Μαΐου

Μάνος Δασκαλάκης: Απολύθηκε και επίσημα από τη δουλειά του μετά την έρευνα για τους θανάτους των κοριτσιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, απολύθηκε από τη δουλειά του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης τα τελευταία δυόμισι χρόνια εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία. Όταν χώρισε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πήρε μετάθεση για την Αθήνα και εργαζόταν στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετικό πόστο.

Όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως τα στοιχεία της υπόθεσης, οι εργοδότες του Μάνου τον έθεσαν σε καθεστώς παύσης, ενώ του είχαν πει πως όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τη δουλειά του και απολύθηκε τελικά.

Υπενθυμίζεται πως όταν είχε συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την αποκάλυψη ότι θανατηφόρα δόση κεταμίνης χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα, είχε ανοίξει μία συζήτηση ότι ίσως ο Μάνος Δασκαλάκης σχετίζεται με τη χορήγηση της ουσίας, μέσω της δουλειάς του.

Τότε ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν είχε καμία πρόσβαση σε τέτοιου είδους ουσίες μέσω της μεταφορικής, και δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τι μετέφερε η εταιρεία στην οποία δούλευε. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης εταιρείας, καθώς είχαν πει πως τα κουτιά με τα φάρμακα έφταναν σφραγισμένα στον προορισμό τους.

Δείτε το απόσπασμα από το 03:38:

Διαβάστε επίσης