Παρασκευή, 20 Μαΐου

Ο Μάνος Δασκαλάκης… “τρελός ψήστης”: Έκανε μπάρμπεκιου και διασκέδαζε 17 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας [βίντεο]

Προκαλεί πάμπολλα ερωτηματικά η συμπεριφορά των γονέων, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τον χαμό των παιδιών τους.

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιοτητας αναφορικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενώ προκαλεί πάμπολλα ερωτηματικά η συμπεριφορά των γονέων, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τον χαμό των παιδιών τους.

Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγε από τη ζωή, και όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα η εκπομπη Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης… κάνει μπάρμπεκιου, με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς και διασκεδάζει με φίλους του, 17 ημέρες μετά τον χαμό του παιδιού.

Ο 30χρονος, λίγες εβδομάδες μόνο μετά τον χαμό της κόρης του, με κέφι έψηνε, χωρίς ουσιαστικά να δείχνει πόνο και πένθος για την απώλεια. Μάλιστα, φίλος του που είχε αναρτήσει στα social media τις επίμαχες φωτογραφίες, τον ανέφερε ως “τρελό ψήστη”.

“17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δεν ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος –τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα-. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι”, είπε με εμφανή εκνευρισμό ο Γιώργος Λιάγκας.

“Εχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή”.

Διαβάστε επίσης