Σάββατο, 21 Μαΐου

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Τηλε-εισαγγελείς προσπαθούν να δείξουν ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στο αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, αλλά και στο ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αγωγές κατά δημοσιογράφων.

Όπως είπε ο κ. Ζάρδας το αίτημα αποφυλάκισης έχει αναβληθεί διότι θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επίμονα την αποφυλάκισή της, αλλά και νέο γονιδιακό έλεγχο, γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν ελλείψεις. «Η 33χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από όλα όσα βγαίνουν, διότι όλα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς που έχει υποστηρίξει εξ αρχής. Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν», δήλωσε ο κ. Ζάρδας και συμπλήρωσε: «Όλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ζάρδας δεν έχει μιλήσει με την 33χρονη σχετικά με το DNA, ενώ σήμερα που θα την επισκεφθεί θα συζητήσει μαζί της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα.

Ακόμη ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι τα στοιχεία του tablet αθώωνουν την κατηγορούμενη: «Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη, παρά μόνο την ημέρα που συνελήφθη», δήλωσε.

«Έχουν γίνει ακρότητες, έχουν γίνει βαναυσότητες. Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα, ωστόσο η κατηγορούμενη είναι στη φυλακή. Έχουμε δημοσιογράφους να βγαίνουν και να σκυλεύουν ένα πτώμα, αυτό το κάνουν επειδή είναι σε απόλυτη αδυναμία. Τηλεδίκες, τηλε-εισαγγελείς, τηλε-ιατροδικαστές και ότι τηλέ υπάρχει έχουν πάρει εργολαβικά το θέμα, το πως θα εκτονωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πως θα βαφτιστεί ότι είναι ο σύγχρονος Βελζεβούλ, ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά και θα πρέπει να λιθοβοληθεί στην Πλατεία Συντάγματος», είπε.

Όπως θα δεις στο 20.40′, ο Κώστας Τσουρός ρώτησε τον κ. Ζάρδα περί των συνεντεύξεων που δίνει η κατηγορούμενη. «Βρίσκω έναν ιδιαίτερο αρνητικό χρωματισμό στην ερώτησή σας. Είναι αρνητικά χρωματισμένη η ερώτησή σας. Ποιες είναι οι “κάθε λίγο και λιγάκι συνεντεύξεις της;”. Ένας άλλος στη θέση της θα είχε δώσει 600 συνεντεύξεις”.

Διαβάστε επίσης