Site icon Hallocy

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε σε γιατρούς στην Πάτρα λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε γιατρούς στην Πάτρα, μία ημέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έφερε στο “φως” σήμερα ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, έστειλε στις 30 Ιανουαρίου του 2022, -μια μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της- κάποια μηνύματα σε γιατρούς στην Πάτρα στα οποία αναφέρεται στα αίτια θανάτου αλλά και κάποιες λεπτομέρειες για την κηδεία.

Σε αυτά φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά με πολύ μεγάλη ψυχρότητα και απάθεια για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στην κόρη της και τι μπορούν αυτές να αναδείξουν.

Δείτε τα μηνύματα

«Θυμίζει μια συζήτηση για μια δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος και όχι μιας μάνας, η οποία έχασε το παιδί της λίγες ώρες νωρίτερα» λέει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

 

Exit mobile version