Site icon Hallocy

Σίσσυ Χρηστίδου: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Συγκινήθηκα, το δάκρυ ήταν εσωτερικό, δεν φάνηκε, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια λογικό είναι. Στην αρχή, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν λίγο διστακτική, αλλά μας είπε, πως εφόσον θέλουμε να πάμε να το κάνουμε, δε μπορεί να μας εμποδίσει από το να πάμε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο personal trainer θα πάρει μέρος στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express», μαζί με τον Fipster, για έπρεπε να αποχωρήσει από την εκπομπή του Mega.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου, θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο Βασάλο, μέσα από αρκετές κοινές φωτογραφίες τους, τις οποίος συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Ξέρω πως δεν θα δε χάσω, αλλά μου λείψεις. Σηκωσέ το, το καλό που σε θέλω. Νικητής», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της απαντάει: «Ευχαριστώ για όλα !!!!».

Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως, θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα του και μέσα από τα social media και έτσι δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα 4 χρόνια, τα ξανά λέμε σύντομα δεν χανόμαστε!»

 

Exit mobile version