Σάββατο, 21 Μαΐου

Το πρωινό: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της γυναικολόγου που έφερε στον κόσμο την Μαλένα και την Ίριδα

H εκπομπή, Το πρωινό, έφερε στο φως τις συγκλονιστικές αναρτήσεις που έκανε η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έφερε στον κόσμο τη Μαλένα και την Ίριδα!

Για τη Μαλένα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3,5 ετών, η γυναικολόγος έγραψε: «Βαριά η νύχτα απόψε….σέρνεται σαν φίδι ύπουλο τραβώντας αλυσους….τρίζουν τα χώματα ….πως να υποδεχθούν έναν άγγελο; Οι άγγελοι φέγγουν στο στερέωμα καρδιά μου ,ψυχούλα μου δεν κρύβονται στα άδυτα….Μωρό μου ….έφυγες για άλλα μονοπάτια, για άλλους κόσμους να ομορφύνεις με τα καταγάλανα ματάκια σου το λαμπερό χαμογελακι σου το παιχνιδιάρικο μουτράκι σου. Παιδί της ψυχής μου….δεν μπορώ να πω αντίο….Συγχωραμε ….Συγγνώμη που δεν πρόλαβα να μάθω, που δεν πρόλαβα να διώξω τα σύννεφα να δεις το ουράνιο τόξο, εγώ που φέρνω τη ζωή, που σας δίνω την πρώτη ανάσα ,που χάνει η καρδιά μου ένα χτύπο για να σας δώσω το πρώτο κλάμα….Μωρό μου τα χέρια μου έμειναν άδεια…..τα μάτια μου υγρά από τον πόνο σου, η ψυχή βρυχάται….παιδί μου ….καλό ταξίδι Μαλένα μου…..».

Για την 7 μηνών Ίριδα, η γιατρός έγραψε: «Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Χθες έβλεπα το βίντεο που ανήρτησε η υπέροχη μαμά σου, χαμογέλασα στα σκέρτσα σου. Σήμερα, στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή, μαθαίνω ότι έχασα εσένα, μικρό μου ουράνιο τόξο. Μικρή μου Ίριδα, η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα».

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης