Site icon Hallocy

Αυτοκτόνησε η 16χρονη σταρ του ριάλιτι «Toddlers and Tiaras», Kailia Posey

Η τραγική ανακοίνωση από την οικογένειά της

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του τραγικού θανάτου της νεαρής Μις αμερική 2019, έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού θανάτου της Kailia Posey. Η ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της και αυτοκτόνησε στα δέκαεξι της μόλις χρόνια. Η κοινή γνώμη είναι τόσο συγκλονισμένη με το δυσάρεστο αυτό νέο.

Η έφηβη Kailia Posey πρωταγονιστούσε στη αμερικάνικη σειρά «Toddlers and Tiaras». Το κορίτσι είχε γίνει ένα από τα πιο διάσημα GIF όλων των εποχών, μέσα από την εμφάνισή της στο επεισόδιο.

Μετά την εμφάνισή της στο “Toddlers and Tiaras”, η Posey συνέχισε να διαγωνίζεται σε διαγωνισμούς και υποδύθηκε τον ρόλο της Agnes στην ταινία “Eli” του 2019.

Τα συγκινητικά λόγια των κοντινών ανθρώπων της Kailia Posey
Η οικογένεια της νεαρής ηθοποιού ανέφερε: «Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της».

Οι δικοί της άνθρωποι σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν: «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή… Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιο της».

Η Kailia αγαπούσε πολύ την αεροπορία και είχε όνειρο να γίνει πιλότος.

Τα λόγια της μητέρα της, Marcy Posey Gatterman, στην ανάρτησή της στο Facebook συγκινούν: «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».

Προς την μνήμη της μικρής Kailia ίδρυσε η οικογένειά της έναν οργανισμό, που θα βοηθά στην παροχή πόρων για παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα. Ο οργανισμός θα ονομάζεται το «Whatcom Community Foundation».

Τα τελευταία ποστ στον προσωπικό λογαριασμό της Kailia Posey
Σε καμία περίπτωση δεν άφηναν κάποια υπόνοια για την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της. Φαινόταν τόσο ευτυχισμένη.

Exit mobile version