Τρίτη, 17 Μαΐου

Survivor – Τάκης Καραγκούνιας σε Άρη Σοϊλέδη: «Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης – Μιλάς για γάμο και κάνεις τα αίσχη»

Έξαλλος εμφανίστηκε και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη ο Τάκης Καραγκούνιας. Mετά την αποκάλυψη της παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού, ο Τάκης Καραγκούνιας που έτσι κι αλλιώς τα είχε βάλει με τον ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό, έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα εναντίον του.

«Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που έκανες ήταν να έχεις επικοινωνία με το τηλέφωνο κάποιου που το είχες βρει και να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και αυτό, όχι για να λες σ’ αγαπώ στη γυναίκα του όπως είπες και να ξέρεις αν είναι καλά. Και εγώ θέλω να πω σ’ αγαπώ στην κορούλα μου και τη μητέρα μου που έχασε τον άντρα της, τον πατέρα μου…

Σου είπε η κοπέλα σου, ότι βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αυτά που έκανες με τη Σοφιάννα. Ας μην τα έκανες αυτά που κάνατε με την κολλητή σου και τα πήρε χαμπάρι ο Εμμανουήλ, να μην τα έβγαζε στη φόρα…. Είπες στον Εμμανουήλ, “Ξέρω τι έχεις πει και να τα διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει”» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δε ντρέπεται λιγάκι. Μιλάει συνέχεια για γάμο με την κοπέλα του έξω και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα» είπε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης