Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Παντρεύεται ο μεγάλος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπης;

Η ανάρτηση του στο Instagram

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Yes”, ο Λάμπης Ευαγγελάτος, γιος του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου παντρεύεται την σύντροφό του με την οποία είναι τέσσερα χρόνια σε σχέση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του αναφέρει πως η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε να είναι εκείνη που θα τον συνοδεύσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα του περιοδικού με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η αντίδραση του Λάμπη Ευαγγελάτου στον φημολογούμενο γάμο του
Ο 26χρονος συγκεκριμένα, έγραψε με χιουμοριστικό ύφος “Lads διαβάζω παντού πως παντρεύομαι, ξέρεις κανείς πότε και με ποια; Είμαι καλεσμένος;”.

Λάμπης Ευαγγελάτος γάμος

Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Ευαγγελάτου
Ο Νίκος Ευαγγελάτος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 3 Απριλίου το 1967 που σημαίνει πως ο δημοσιογράφος κλείνει σε λίγο τα 55 του χρόνια!

Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel 4.

Έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo TV και Alter Channel ως κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης. Το 2005 ξεκίνησε την εκπομπή “Αποδείξεις” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη και από τον Σεπτέμβριο του 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 ήταν διευθυντής ειδήσεων και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, οπότε και διέκοψε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το σταθμό. Έκανε την παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής “Αποδείξεις”. Έχει συνεργαστεί επίσης με τις εφημερίδες “Το Βήμα” και “Ελεύθερος Τύπος”.

Στις αρχές του 2012 άρχισε να συνεργάζεται εκ νέου με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε ενημερωτική εκπομπή. Στις 25 Απριλίου ο Ευαγγελάτος έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τον γνωστό παρουσιαστή να μειωθεί κατά μία ώρα η διάρκεια του «ΣΚΑΪ στις 7», ώστε την υπόλοιπη μία ώρα να παρουσιάζει προεκλογική εκπομπή ο Σπύρος Μάλλης.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν δέχθηκε την πρόταση, θεωρώντας πως είναι λάθος να υπάρξει και άλλη πολιτική εκπομπή, με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή του. Στην επίσημη ανακοίνωσή του, το κανάλι αναφέρει: «ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία»

Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Ευαγγελάτου

Για την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, ήταν σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και συμπαρουσίαζε την εκπομπή “On Line” στον ίδιο σταθμό. Την επόμενη σεζόν αποχώρησε από το Mega, λόγω της μεμονωμένης θέσης του στο σταθμό. Από τον Νοέμβριο του 2015 έως το 2018 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του σταθμού, υπό το όνομα Live News. Φέτος, επέστρεψε πάλι στο Mega με την εκπομπή Live News και κάνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.