Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι σχολίασε την παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τον Σασμό, μετά την καταγγελία βιασμού

Ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha, Σασμός, Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε, μετά την καταγγελία για βιασμό από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου. Ο ίδιος προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, χαρακτηρίζοντας ψευδή όλα όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά και επισημαίνοντας πως θα ζητήσει την προστασία της δικαιοσύνης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day σχολίασαν την απόφαση του Κώστα Κωστόπουλου.

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.