Site icon Hallocy

Λάμπρος Κωνσταντάρας – Στεφανία Γκουρνέλου: Σύννεφα στη σχέση τους

H σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της ηθοποιού Στεφανίας Γκουρνέλου είναι από τις πιο πολυσυζητημένες τους τελευταίους μήνες , καθώς οι περιγραφές τόσο των ίδιων όσο και των φίλων τους έκαναν λόγο για ένα πολύ όμορφο και ερωτευμένο ζευγάρι.

Η ζωή όμως είναι γεμάτη εκπλήξεις αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews και της Αλεξάνδρας Αντωνίου η σχέση τους δε βρίσκεται και στην καλύτερή της φάση, Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την επιστροφή του Λάμπρου Κωνσταντάρα από τον Άγιο Δομίνικό όπου βρέθηκε λόγω της συμμετοχής του στο Survivor.

Λίγο μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου στην Ελλάδα, η ηθοποιός μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις της σατιρικής κωμωδίας “Σινέ” όπου συμμετέχει στο πλευρό του Παντελή Καναράκη. Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποφάσισε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με φίλους του στην Ελούντα μακριά από την αγαπημένη του.

Και οι δυο είναι χαμηλών τόνων και δεν δίνουν αφορμές για σχόλια, γι’ αυτό και, μέχρι να δουν που θα τους οδηγήσει αυτή η εξέλιξη, κρατούν τα προσωπικά τους για τον εαυτό τους. Ο χρόνος έχεις τις απαντήσεις για όλα και σε αυτόν στηρίζεται και το ζευγάρι

Exit mobile version