Τετάρτη, 18 Μαΐου

Πάτρα: Στο «Φως» όλοι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη λίγο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στο «φως» φέρνει η εφημερίδα “Μπαμ” και ο Πέτρος Κουσουλός όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας αλλά και μετά. Τα μηνύματα αυτά, προκαλούν νέα ερωτηματικά στην υπόθεση που θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο.

Στις 5.4.21 και ώρα 4.37 ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά σε μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου γράφοντας, «Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη (σ.σ. είναι ο παντρεμένος με τον οποίο είχε συνάψει σχέση η 33χρονη, με αποτέλεσμα ο Δασκαλάκης να εγκαταλείψει το σπίτι τους τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτίζνας).

Ρ.Π: «Λέγε ό,τι θες, θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, “θα μου περάσει”»

Μ.Δ: «Εσύ τα λες αυτά όχι εγώ. Τρέχα στον Γιαννάκη μόλις γυρίσεις. Μη ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του κορίτσι μου. Αυτή είσαι»

Ρ.Π: «Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο»

Μ.Δ: «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο, γελοία.  Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ο απίστευτος διάλογος του ζευγαριού που έχει χάσει ήδη δυο παιδιά συνεχίζεται

Μ.Δ: «Τα παράτησες και πήγες να γα@@@@ις. Αυτή είσαι»

Ρ.Π: «Ό,τι πεις εσύ. Χατίρια δε χαλάω.

Μ.Δ: «Συγγνώμη, συμπαράσταση σου έκανε ο Γιαννάκης. Απλά σου λέρωσε λίγο το σώμα και το στόμα»

Στις 5 Απριλίου στις 18.24 το απόγευμα, 3 μέρες προτού εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο, υποστεί την ανακοπή και επιστρέψει ο Δασκαλάκης στο σπίτι,  η Πισπιρίγκου του στέλνει νέο μήνυμα ισχυριζόμενη πως την προηγούμενη μέρα την είχε χτυπήσει.

Ρ.Π: «Επειδή με χτύπησες την προηγούμενη θα έρθω με τον πατέρα μου να δούμε τι θα πάρεις και αν θα μου αδειάσεις το σπίτι. Να πας στην αστυνομία να πεις τι, ότι μας απειλείς όλη μέρα;»

Μ.Δ: «Εγώ; Φέρε τον μπαμπά σου να δεις πως θα τον πάνε μέσα. Α, και σας κάνω ασφαλιστικά μόλις τώρα και θα έρθω με περιπολικό να τα πάρω. Ελάτε όλοι μαζί να χειροκροτήσουν εσένα αυτή τη φορά».

Το πρωί της επόμενης ημέρας ακολουθεί ένας ακόμα αποκαλυπτικός διάλογος του πρώην ζευγαριού.

Ρ.Π: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ πολύ.

Μ.Δ: «Το παιδί που είναι; Αν κάνεις μα@@@ια θα γίνει της πο@@@@ας. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα. Θα γίνει της πο@@@@ας. Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνει ότι γουστάρεις.

Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Δε θα μας κάνεις όλους μ@@@ι εσύ με το έτσι θέλω. Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή τη κίνηση. Το έχεις ξανακάνει άλλες δυο φορές, δε σε φοβάμαι».

Ενώ σε άλλο σημείο στην πορεία της συζήτησης ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει:

«Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δε θα με ρίξει κανείς ευθύνες.. Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί. Ότι έκανες, έκανες. ότι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του… Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια δηλαδή; Σύνελθε».

Την ημέρα της ανακοπής της Τζωρτζίνας, η Ρούλα δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το αν θα την ξεμπλοκάρει ο Μάνος Δασκαλάκης από το facebook.

Ρ.Π: «Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το fb;»

Μ.Δ: «Γιατί;»

Ρ.Π: «Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα τώρα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καραγκιοζιλίκια και μόλις βγει το παιδί σβήσε με, δεν έχω θέμα»

Μ.Δ: «Μη δημοσιεύσεις τίποτα στο fb και μη με ταγκάρεις πουθενά, δε θέλει να ανέβει τίποτα από μένα, θα σε ξεμπλοκάρω τώρα»

Ρ.Π: «Για τη Μαλένα γιατί;»

Μ.Δ: «Έτσι. Δε θέλω καμία δημοσίευση, όσο είναι το παιδί μέσα».

Διαβάστε επίσης