Σάββατο, 21 Μαΐου

Πινκ: «Είχα φρικτές κρίσεις πανικού και νόμιζα ότι ήταν εγκεφαλικό, ήταν τρομακτικό»

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε η τραγουδίστρια, Πινκ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα 20 της χρόνια, αναφορικά με την ψυχική της υγεία.

Όπως αποκάλυψε, από τα 20 της χρόνια ξεκίνησε να παθαίνει κρίσεις πανικού, πράγμα που την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, μέχρι να μάθει να το αντιμετωπίζει.

«Πάθαινα φρικτές κρίσεις πανικού, δεν ήξερα τι συμβαίνει. Δεν μίλησα ποτέ σε κανέναν γι’ αυτό, ένιωθα ότι παθαίνω εγκεφαλικό, έμοιαζε πολύ με τα συμπτώματα του εγκεφαλικού, ήταν τρομακτικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κάθε φορά που πάθαινε κρίση πανικού, οδηγούσε μέχρι το νοσοκομείο και περίμενε στο πάρκινγκ για τα επείγοντα περιστατικά. Αν δεν ένιωθε καλύτερα μέσα σε λίγη ώρα, πήγαινε στο νοσοκομείο για βοήθεια.

Το βασικό της πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι της συμβαίνει και απέρριπταν τα συναισθήματά της, λέγοντάς της πως όλα είναι στο κεφάλι της.

«Άρχισα να βλέπω θεραπευτή και να μαθαίνω τα βήματα για να φροντίζω τον εαυτό μου. Ποτέ στο παρελθόν, δεν είχα ασχοληθεί με εμένα», εξήγησε η Πινκ και ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να ζητήσουν βοήθεια, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Πλέον, η ίδια ακολουθεί ένα συγκεκριμένο «τελετουργικό» κάθε φορά που νιώθει στρες, προκειμένου να αποφορτιστεί.

«Ξέρω πλέον, πως κάθε φορά που χάνομαι, κάνω μπάνιο, ξαπλώνω στο κρεβάτι μου και κάνω διαλογισμό. Ανάβω το λιβάνι μου και ηρεμώ», δήλωσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

Διαβάστε επίσης