Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Μιχάλης Οικονόμου: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Ο Μιχάλης Οικονόμου που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, “Τα καλυτερά μας χρόνια” μίλησε στην εκπομπή “Love it” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή.

«Πάντα προσπαθώ και θέλω τα καλύτερά μου χρόνια να είναι το εδώ και τώρα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μένει στις αναμνήσεις. Το σημαντικό όμως είναι να είναι το εδώ και τώρα το καλύτερο που μπορεί γιατί είναι το μοναδικό που έχουμε.

Έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή γιατί ξέρω ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να έχει λίγη αναγνωρισημότητα είναι σημαντικό να δείξει την ορατότητα της διαφορετικότητάς του. Από την άλλη, προσπαθώ και να το περιφρουρήσω αυτό και να βρω τη χρυσή τομή στο τι λέω και τι όχι. Ταυτόχρονα, θέλω να βοηθήσω λίγο και την κοινωνία να πάει στο κομμάτι της ανεκτικότητας και του διαφορετικού» είπε ο Μιχάλης Οικονόμου και συνέχισε,

«Σίγουρα εκτέθηκα σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων και είχα κάποια αρνητικά σχόλια. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των μηνυμάτων που πήρα ήταν μηνύματα υποστήριξης. Υπήρχαν και άνθρωποι που με ευχαρίστησαν γιατί μπόρεσαν να ταυτιστούν και το είχαν ανάγκη».

Όσο για τις ερωτικές σκηνές ομοφυλόφιλων που έχουμε δει σε σήριαλ να σχολιάζονται αρκετά, ο Μιχάλης Οικονόμου ανέφερε, «Καλό είναι να συνηθίζουμε ερωτικές σκηνές ομοφυλόφιλων στα σήριαλ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνρθωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι κανονικοί άνθρωποι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που όσο δικαίωμα έχει ο υπόλοιπος κόσμος στο να αγκαλιάζεται, να φιλιέται, να είναι ευτυχισμένος και να μοιράζεται τη ζωή του με έναν άνθρωπο το ίδιο έχουμε κι εμείς».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.