Site icon Hallocy

«Σήμερα κλαίω…» – Η οργισμένη ανάρτηση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για τον Μπάμπη Αναγνσωστόπουλο

Μετά την 10ωρη απολογία του

Τα στυγερά εγκλήματα που έχουν συμβεί τελευταία στην Ελλάδα και ειδικά οι γυναικοκτονίες έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης και μια προσπάθεια να καθιερωθεί ο όρος με σκοπό να αναγνωρίζεται ως έχει και φυσικά να περιοριστεί η διάπραξη αυτής.

Η άτυχη Γαρυφαλλιά σκοτώθηκε από τον σύντροφο της στη Φολέγανδρο και η Καρολάιν από τον άντρας της στο σπίτι τους στα Γλυκά νερά. Ο τελευταίος μάλιστα, ο Μπάμπης Αναγνσωτόπουλος κρατείται στην φυλακή και ακόμα δεν έχει τελειώσει η δίκη στο πρόσωπό του, καθώς την Τετάρτη 11/5 έγινε η 10η απολογία του.

Σε ένδειξη συμπαράστασης λοιπόν, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media και ξέσπασε κατά εκείνου και των όσων κατέθεσε στην εισαγγελέα.

Η οργισμένη ανάρτηση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς που σκοτώθηκε στη Φολέγανδρο για την Καρολάιν
«Σήμερα κλαίω για σένα γιατί δεν ζεις! Σήμερα σε μια αίθουσα δικαστηρίου ένας ψυχρός δολοφόνος προσπαθεί να δικάσει εσένα! Όχι… δεν θα τον αφήσουμε! Θα παλέψουμε για σένα… εμείς θα σε δικαιώσουμε και θα σε τιμήσουμε όπως σου αξίζει! Θα παλέψουμε να μη βγει ποτέ από τη φυλακή και κοιτάξει στα μάτια την κόρη σου. Για την Καρολάιν…».

Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο για την Καρολάιν έναν χρόνο μετά από την δολοφονία της
Άκρως καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την δίκη για τα Γλυκά Νερά καθώς είναι μια από τις υποθέσεις που όχι μόνο σόκαρε την κοινή γνώμη της Ελλάδας αλλά συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα.

Η δολοφονία της Κάρολαιν από τον αδίστακτο άντρα της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά καθώς ο κατηγορούμενος επιμένει στην απολογία του για τον λόγο που την σκότωσε τόσο βίαια.

Από την άλλη και σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία της, σαν σήμερα στις 11 Μαΐου του 2021. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Καρολάιν τελέστηκε το Σάββατο στην Αλόννησο, χωρίς την παρουσία της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Exit mobile version