Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου φέρνει τα πάνω κάτω στις ομάδες

Μετά από τέσσερις ημέρες, το Survivor επιστρέφει στην τηλεοπτική οθόνη με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι όμως στο παιχνίδι, καθώς η οικειοθελής αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου φέρνει τα πάνω κάτω και στις δύο ομάδες. «Καλωσορίζω τη μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη για την οποία θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο» ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες μένουν άφωνοι από την ανακοίνωση, ενώ δεν κρύβουν και τη συγκίνηση για την απόφαση της συμπαίκτριάς τους να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο Survivor διαμορφώνονται δύο νέες ομάδες και σύμφωνα με τα spoilers που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, τη νίκη φέρνουν απόψε οι μπλε.

Ακόμη, τα βλέμματα όλων των παικτών στρέφονται, όμως, στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Τι απαντούν οι ίδιοι σε όλα όσα λέγονται για τη σχέση τους;

Δεν είναι, ωστόσο, όλα… ρόδινα, καθώς την ίδια ώρα στην καλύβα της Μπλε ομάδας, οι σχέσεις μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια δεν λένε να εξομαλυνθούν. Πώς θα επιβιώσουν οι δυο τους μέσα στην ίδια ομάδα;

Δες το τρέιλερ του Survivor:

Διαβάστε επίσης