Παρασκευή, 1 Ιουλίου

Φίλιππος Κωνσταντίνος για Γιώργο Θεοφάνους: «Ότι παίρναμε εμείς στους ONE, έπαιρνε κι αυτός»

Τη δική του άποψη για τη νέα διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον Γιώργο Θεοφάνους εξέφρασε ο Φίλιππος Κωνσταντίνος που υπήρξε επίσης μέλος των One. Ο Φίλιππος Κωνσταντίνος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» σχολίασε τόσο το αιχμηρό σχόλιο του μουσικοσυνθέτη όσο και την απάντηση του Χριστοφόρου.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «Εγώ δεν ήθελα να απαντήσω καθόλου. Θεωρώ ατυχές αυτό το πράγμα, καθαρά ατυχές. Ήταν ένα δικό του δημιούργημα από το οποίο έβγαλε κι αυτός λεφτά. Ήταν το έκτο μας μέλος, δηλαδή ότι παίρναμε εμείς έπαιρνε και αυτός. Οπότε το να πει κάτι τέτοιο το βρίσκω εντελώς άκυρο.

Δεν ξέρω… μπορεί να πέρναγε κάποια φάση εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω. Δικές του επιλογές ήταν και οι πέντε. Και τα πέντε τα παιδιά. Τώρα αν κάποιος τραγουδάει περισσότερο ή κάποιος έχει λιγότερες φωνητικές ικανότητες οκ.»

«Δεν ήμουν. Οι One ήταν ένα συγκρότημα πέντε αγοριών, 20 – 25 ετών, περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων γιατί δεν μπορούσαν όλοι να τραγουδούν επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως συμβαίνει και στο εξωτερικό γιατί στα boy bands άλλος είναι καλός στις συνεντεύξεις, άλλος στον χορό, άλλος στο τραγούδι. Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να επανενωθούν. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπήκα μπροστά για να τους πω «λάθος κάνετε».

Ούτε με ρώτησαν ούτε τους απάντησα. Είδα ότι έβγαλαν κάποια τραγούδια, ότι εργάζονται. Ο καθένας κάνει ό,τι λέει ο δρόμος του. Δεν μπορώ όμως να βλέπω πέντε 40αρηδες plus να κάνουν τα πιτσιρίκια. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν όταν δημιούργησα αυτό το συγκρότημα. Και για την ιστορία, δεν διέλυσα εγώ τους One.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποφάσισε να φύγει, και μάλιστα στην καλύτερη στιγμή της πορείας τους, γιατί μετά την Eurovision είχαν ηχογραφήσει ένα άλμπουμ στα ισπανικά που προοριζόταν για το εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος αποφάσισε τότε να κάνει σόλο καριέρα, να γίνει λαϊκός τραγουδιστής και να δουλέψει μόνος τους. Δικαίωμα του ήταν αυτό, αλλά έκοψε την τύχη των άλλων» ήταν η πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Θεοφάνους που πυροδότησε την κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Διαβάστε επίσης