Παρασκευή, 1 Ιουλίου

«Του έσπασα το κεφάλι σε μία ελιά και…» – Η αντίδραση του Θίο Αλεξάντερ στο bullying που δεχόταν

«Συμφωνώ να μην καταφτάνουμε στη βία αλλά αν συνεχίζεται;»

Το μεσημέρι της Τρίτης 17/5, ο ταλαντούχος ηθοποιός Θίο Αλεξάντερ, τον οποίο απολαύσαμε φέτος μέσα από την επαναπροβολή της σειράς 42 βαθμούς στον Αντ1 (δείτε τι είχε αναφέρει η Λέχου για την σειρά), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Κυψέλη, και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοκαριστικό περιστατικό με το bullying που δέχθηκε, μιας και βίωνε τέτοιες καταστάσεις σε μικρότερη ηλικία, και το βίαιο ξέσπασμά του.

Οι δηλώσεις του Θίο Αλεξάντερ για το bullying
«Δεχόμουν bullying, μέχρι που έστειλα αυτόν που το έκανε στο νοσοκομείο. Ζοριζόμουν γιατί ήταν άδικο. Καθόμουν σε ένα παγκάκι και παρατηρούσα και με έλεγαν χοντρό. Έκλαιγα και του έσπασα το κεφάλι σε μια ελιά. Έκλαιγα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου… Συμφωνώ να μην καταφτάνουμε στη βία αλλά αν συνεχίζεται; Βεβαίως κι υπάρχουν άλλοι τρόποι. Ο άνθρωπος δεν έχει εξελιχθεί.

Κι αν δεν δουλέψει το να μιλήσεις στους γονείς σου; Το είπα κι από πριν στους γονείς μου. Με στήριξαν και μου είπανε κάνε κάτι για αυτό. Είμαι παθιασμένος γιατί είμαι ευαίσθητος για όσα παιδιά δέχονται bullying οποιασδήποτε μορφής. Άρα οποιαδήποτε είναι η λύση, πρέπει να τη βρούνε. Να μιλήσουν στους γονείς τους, στους ψυχολόγους και στους δασκάλους και μετά να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους γιατί η ψυχολογική βία που τρώνε αυτά τα παιδιά είναι πολλές φορές πολύ χειρότερη από το σωματική».

Διαβάστε επίσης