Παρασκευή, 1 Ιουλίου

Χαμογελάει ξανά η Αθηνά Ωνάση: Αuτός είναι ο κούκλος επιχειρηματίας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της

Αθηνά Ωνάση: Όπως όλα δείχνουν, η χρυσή κληρονόμος γύρισε σελίδα, καθώς ένας νέος άνδρας φαίνεται ότι μπήκε στη ζωή της και έκανε την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά.

Αθηνά Ωνάση: Ο κούκλος επιχειρηματίας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της
Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτονα, είχε συζητηθεί πάρα πολύ. Η ίδια δεν είχε τοποθετηθεί για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό και είχε αποσυρθεί από τη δημοσιότητα διακριτικά.

Αθηνά Ωνάση: Νέος σύντροφος

Μία από τις μεγάλες αγάπες της πάμπλουτης κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, είναι τα άλογα. Τα λατρεύει, τα εκτρέφει και δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει πάρει μέρος σε αγώνες ιππασίας.

Ένα από τα άλογα που μεγάλωσε από μικρό και ήταν το αγαπημένο της ήταν ο «Κορνέτο Κ». Ένας υπέροχος επιβήτορας με μαύρο στιλπνό τρίχωμα. Ένα άλογο που μπορεί να πηδάει με άνεση εμπόδια ύψους 1.60 και το οποίο ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς λάτρευε και εκείνος. Όμως, η Αθηνά αποφάσισε να το πουλήσει για δικούς της λόγους. Για το άλογο ενδιαφέρθηκε ο επιχειρηματίας και αθλητής ιππασίας Αλμπέρτο Ζόρζι.

Αθηνά Ωνάση: Νέος σύντροφος

Αθηνά Ωνάση: Νέος σύντροφος

Έτσι, Αλμπέρτο και Αθηνά ξεκίνησαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση, με τις συνομιλίες τους να γίνονται όλο και περισσότερες όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά.

Αθηνά Ωνάση: Νέος σύντροφος

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, τα ξένα Μέσα έχουν κυριολεκτικά «πάρει φωτιά» και μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση, η οποία βρήκε την αγάπη στην αγκαλιά του Αλμπέρτο.

Αθηνά Ωνάση: Νέος σύντροφος

Επιπλέον, τα ξένα μέσα το πάνε ακόμη παρακάτω και λένε πως η Αθηνά ήταν η αιτία που ο Αλμπέρτο χώρισε την σύντροφό του, Αναλίζα Τζιουντίνι, επίσης επιχειρηματία από τη Βόρεια Ιταλία.

Αθηνά Ωνάση: Νέος σύντροφος

Πλέον, Αθηνά και Αλμπέρτο περνούν πολλές ώρες μαζί στην Ολλανδία και μοιράζονται τη μεγάλη τους αγάπη που είναι τα άλογα.

Διαβάστε επίσης